Lymfedrainage

Lymfe, ook wel lymfevocht genoemd, is een kleurloze stof die vrijwel overal in ons lichaam voorkomt. Het lymfestelsel is een afvoerend systeem en een belangrijk onderdeel van het afweersysteem van het lichaam.

Tijdens een manuele lymfedrainage wordt de stroming van de lymfe versterkt waardoor afvalstoffen en vocht beter kunnen worden afgevoerd. Dat resulteert in verbetering van de celstofwisseling. Het afweersysteem verbeterd en stress wordt gereduceerd.

De massage kenmerkt zich door een zeer rustig tempo, lage intensiteit en weinig druk. De massage geeft naast een verbetering van de gezondheid een diepe ontspanning.

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Schoonheidsspecialist Hoofdmassage Ontspanningsmassage

Lymfedrainage is geschikt voor:

 

* Oedeem
*  Voor- en nabehandeling bij een ooglidcorrectie of andere cosmetische ingrepen van het gelaat
* Acne 
* Littekens
* Rosacea
* Stress
* Huidveroudering

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Voor een optimaal resultaat adviseer ik meerdere behandelingen in kuurverband te ondergaan.
Voor een persoonlijk huidadvies kan u een afspraak maken.

Is de lymfedrainage behandeling pijnlijk?

Bij manuele lymfedrainage wordt de huid heel subtiel aangeraakt. De behandeling is totaal niet pijnlijk en is daarom ook heel geschikt voor gevoelige huidproblemen zoals rosacea.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?
Omdat de lymfedrainage zich kenmerkt door een massage met een zeer rustig tempo, lage intensiteit en weinig druk zal de huid rustig ogen na de behandeling. 

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Schoonheidsspecialist Hoofdmassage Ontspanningsmassage