Reiki

Reiki is een liefdevolle en ontspannende behandeling met als doel het bevorderen van uw gevoel van welzijn op zowel lichamelijk als emotioneel niveau.

De westerse vertaling van Reiki is ‘universele levensenergie’. De universele energie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Door het doorgeven van deze energie uit het universum worden tekorten aan energie in ons lichaam opgelost en kan heling of genezing plaatsvinden.

Het is een pure, liefdevolle manier om u gezond en gelukkig te voelen! 

De behandeling

In principe kan iedereen energie doorgeven en ontvangen. Wellicht kunt u van vroeger nog herinneren dat als u zich bezeerd had uw vader of moeder zijn of haar hand op de zere plek legde. Onbewust geeft dat verlichting en troost!

Door middel van verschillende handposities ben ik bevoegd de levensenergie aan u door te geven. Daardoor versterkt uw immuunsysteem en zo verhoogd uw natuurlijk weerstand. Uw zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en uw holistische niveaus worden in balans gebracht.

De behandeling kan door iedereen anders worden ervaren want Reiki kunt u voelen! Sommige mensen ervaren warmte of trillingen, andere zien kleuren, ruiken een bepaalde geur of krijgen inzichten door. Sommige mensen voelen niets. Dat kan en is helemaal niet erg want het effect is er niet minder om. De energie doet zijn werk en stroomt naar de plek waar het zijn moet.

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Schoonheidsspecialist Reiki
Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Schoonheidsspecialist Reiki Energie Mentale gezondheid

De voordelen op een rij:

* Pijnvermindering
* Ontspanning
* Vermindert stress
* Versterkt het immuunsysteem
* Brengt lichaam en geest in balans
* Bevordert de afvoer van gifstoffen
* Heft blokkades op
* Geeft levensvreugde