Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage

Over Carola en haar werkervaring

Ik ben Carola van der Poel (31 oktober 1982), geboren en gestogen in Oss (Noord-Brabant) en inmiddels alweer 15 jaar geleden neergestreken in Almere. Daar woon ik in een gezellig huisje samen met mijn twee kinderen Luckas van 11 jaar en Britt van 8 jaar. Daarnaast heb ik een gelukkige relatie met mijn vriend Erik.

In 2004 heb ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste behaald bij het Gelders Opleidingsinstituut te Arnhem. Sinds 2010 ben ik zelfstandig huidspecialiste en ben ik mijn praktijk voor huidverbetering gestart in Laren. Daarvoor heb ik voor verschillende salons als schoonheidsspecialist gewerkt. Ook heb ik enige tijd in de vertegenwoordiging van cosmeticaproducten gezeten en promotie werk gedaan voor cosmeticamerken door het hele land.

Door middel van cursussen en ervaring heb ik mij gespecialiseerd in de werking en het effect van cosmetische ingrediënten en huidverbeterende behandelingen. Ik ben gespecialiseerd in bindweefselmassage en lymfedrainage. Daarnaast heb ik de volgende cursussen gevolgd: Shiatsu therapie, aroma therapie, visagie (alle 3 bij het Gelders Opleidingsinstituut te Arnhem), de werking van cosmetische ingrediënten (ANBOS), intuïtieve ontwikkeling en Bars Class (medium Marjolein Koopman). Inmiddels heb ik mijn Reiki 1 en 2 gehaald en de opleiding holistisch voeden (ZoMa). Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen, daarom ben ik begin dit jaar begonnen met de opleiding holistische therapie. Ik zal deze begin 2022 afronden.

 

 

 

Bewustwording en Welzijn

Na mijn scheiding heb ik er bewust voor gekozen een nieuw leven op te bouwen, wat heeft geresulteerd in veel rust en positieve energie. Het heeft mij laten inzien wat echt belangrijk is voor mij. Ik ben veel gaan mediteren, wat ik echt magisch vind en waar ik heel blij van word! Mijn scheiding is een grote levensles geweest en door veel tijd en energie in mijzelf te investeren kan ik nu zeggen dat ik trots ben op waar ik nu sta en wat ik in relatief korte tijd heb mogen leren. Ik straal weer!

Dat is dan ook precies wat ik graag wil doorgeven. Het is mijn missie om mensen weer te laten stralen, zowel van binnen als van buiten! Daarom heb ik gekozen voor de opleiding tot holistisch therapeut. Dit sluit nauw aan bij de visie die ik in mijn praktijk al voer. Ik zie dit als een enorme aanvulling van mijn kennis.

Holistisch betekent ‘alles omvattend’, hierbij ga je uit van een fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele benadering. Ik ben van mening dat een holistische aanpak van belang is om optimaal resultaat te behalen. Daarom behandel ik niet alleen de 
huid aan de buitenkant, maar kijk ik samen met de cliënt wat nog meer nodig is om de huid ook van binnenuit weer in optimale conditie te krijgen. Veelal ontstaan huidproblemen van binnenuit en zolang de oorzaak niet wordt aangepakt zal je nooit een optimaal resultaat behalen.  

Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage
Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage

Mijn missie

Ik werk met precisie en vakmanschap en combineer een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden. In combinatie met mijn holistische aanpak, waarin ik mij door de jaren heen steeds meer ben gaan verdiepen, zorgt dit voor geweldige ervaringen.

Ik hoor vaak van mijn cliënten dat mijn handen goud waard zijn. Dat is een mooi compliment! Op de één of andere manier ervaren mijn cliënten iets bijzonders als zij door mijn handen worden aangeraakt. Het brengt iets teweeg.

Ik werk voornamelijk intuïtief, ieder mens is uniek en verdiend een unieke en persoonlijke aanpak. De combinatie huidverbetering, bewustwording en welzijn kan ook voor u een geweldige ervaring zijn. Daarbij is het mijn missie om u weer te laten stralen, van binnen en van buiten!

Volg Beauavis op Instagram