Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage

Over Carola en haar werkervaring

Ik ben Carola van der Poel (31 oktober 1982), geboren en gestogen in Oss (Noord-Brabant) en inmiddels alweer 15 jaar geleden neergestreken in Almere. Daar woon ik in een gezellig huisje samen met mijn twee kinderen Luckas van 13 jaar en Britt van 10 jaar. Daarnaast heb ik een gelukkige relatie met mijn vriend Erik.

In 2004 heb ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste behaald bij het Gelders Opleidingsinstituut te Arnhem. Sinds 2010 ben ik zelfstandig huidspecialiste en ben ik mijn praktijk voor huidverbetering gestart in Laren. Daarvoor heb ik voor verschillende salons als schoonheidsspecialist gewerkt. Ook heb ik enige tijd in de vertegenwoordiging van cosmeticaproducten gezeten en promotie werk gedaan voor cosmeticamerken door het hele land.

Door middel van cursussen en ervaring heb ik mij gespecialiseerd in de werking en het effect van cosmetische ingrediënten en huidverbeterende behandelingen. Ik ben gespecialiseerd in bindweefselmassage en lymfedrainage. Daarnaast heb ik de volgende cursussen gevolgd: Shiatsu therapie, aroma therapie, visagie (alle 3 bij het Gelders Opleidingsinstituut te Arnhem), de werking van cosmetische ingrediënten (ANBOS) en de Guasha gezichtsbehandeling (Santai Opleidingen). Daar ik veel waarde hecht aan persoonlijke groei en ontwikkeling ben ik mijn kennis de afgelopen jaren gaan verbreden en verdiepen. Inmiddels ben ik Reiki Master, Holistisch Therapeut, Body Mind Release Therapeut en Ademcoach. Dat heeft geleid tot het opstarten van een praktijk voor groei en bewustzijn genaamd Holistic 4you. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.holistic4you.nl

 

Bewustwording en Welzijn

Na mijn scheiding heb ik er bewust voor gekozen een nieuw leven op te bouwen, wat heeft geresulteerd in veel rust en positieve energie. Het heeft mij laten inzien wat echt belangrijk is voor mij en dat ben ik gaan leven! Mijn scheiding is een grote levensles geweest en door veel tijd en energie in mijzelf te investeren kan ik nu zeggen dat ik trots ben op waar ik nu sta en wat ik in relatief korte tijd heb mogen leren, transformeren en creëren. Kortom; ik straal weer!

Dat is dan ook precies wat ik onwijs graag wil doorgeven. Het is mijn missie om mensen weer te laten stralen, zowel van binnen als van buiten! De ont-wikkeling die ik zelf door maak gun ik iedereen en daarom deel ik met liefde mijn kennis en wijsheid op het gebied van schoonheid en de huid maar ook op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijn die ik de afgelopen jaren tot mij heb genomen. Vanuit een enorme drive en enthousiasme zal ik mij dan ook blijven verdiepen in deze materie.

Bewustwording en zelfkennis helpt u bij de kern van uw klacht te komen. Veelal ontstaan huidproblemen van binnenuit en zolang de oorzaak niet wordt aangepakt zal u nooit een optimaal resultaat behalen.  Ik zet dan ook graag al mijn kennis,  tools en technieken in om u bewust te maken van datgene wat voor u nodig is om te stralen.

Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage
Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage

Mijn missie

Ik werk met precisie en vakmanschap en combineer een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden. In combinatie met mijn holistische aanpak, waar ik mij door de jaren heen steeds meer in ben gaan verdiepen, zorgt dit voor geweldige ervaringen.

Vaak hoor ik van mijn cliënten dat mijn handen goud waard zijn. Dat is een mooi compliment! Op de één of andere manier ervaren mijn cliënten iets bijzonders als zij door mijn handen worden aangeraakt. Het brengt iets teweeg.

Ik werk voornamelijk intuïtief, ieder mens is uniek en verdiend een unieke en persoonlijke aanpak. De combinatie huidverbetering, bewustwording en welzijn kan ook voor u een geweldige ervaring zijn. Daarbij is het mijn missie om u weer te laten stralen, van binnen en van buiten!

Volg Beauavis op Instagram