Megapeel

MegaPeel is populair. Het is de meest natuurlijke, intensieve en effectieve verjongingskuur voor de huid.

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Verzorgende Gezichtsbehandeling

Ultrasonic

De Ultrasonic wordt ingezet voor een dieptereiniging, hydratatie en versteviging van de huid.

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Ultrasonic Huidverbetering

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren en de huid te verjongen.

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Bindweefselmassage Strakke Huid kopie

Lymfedrainage

Deze massage kenmerkt zich door een lage intensiteit en geeft een verbetering van de gezondheid.

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Schoonheidsspecialist Hoofdmassage Ontspanningsmassage

Ieder mens is uniek en verdient een unieke behandeling. Daarom is er bij mijn praktijk geen keuze uit ‘standaard’ behandelingen, maar stel ik een unieke, persoonlijke behandeling voor u samen!

De eerste keer dat u bij mij in de praktijk komt neem ik uitgebreid de tijd om vast te stellen wat uw wensen en verwachtingen zijn en bij welke klachten of (huid)problemen u geholpen wilt worden. Dit doe ik door vragen te stellen met betrekking tot uw huid, voeding, levensstijl, leefomgeving, stress, medicatie, etc. Ik ben van mening dat als we zowel naar de binnen- als de buitenkant kijken, we veel sneller en betere resultaten kunnen bereiken.

Als u niet lekker in uw vel zit of niet vitaal of fit bent kunt u niet volledig stralen. We kunnen samen kijken wat de blokkades zijn, hoe deze blokkades zijn ontstaan en hoe ze te verhelpen zijn, zodat de energie weer kan stromen door het hele lichaam. Zodra de energie weer vrij kan stromen zal ook uw huid en uw uitstraling automatisch ten voordele veranderen.

Echte schoonheid komt van binnenuit! Ik werk dan ook vanuit mijn hart en niet alleen vanuit mijn hoofd. Ik laat mij leiden door mijn intuïtieve vermogens en kennis. Dat maakt dat er mooie, magische behandelingen ontstaan waardoor we het beste bij u naar boven kunnen halen.

Ik deel inzichten vanuit mijn kennis, ervaring en intuïtie waarbij aandacht en liefde een grote rol spelen.
Ik wil uw inspirator zijn voor een lichter en sprankelender leven en het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen weer te laten stralen!

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Intakegesprek