Guasha: een unieke gezichtsbehandeling voor lichaam, geest en ziel!

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Echte schoonheid komt van binnen uit! In China weten ze dit al eeuwenlang en zijn schoonheid en gezondheid dan ook nauw met elkaar verbonden.

Wat is Guasha?
Guasha is een eeuwenoude Chinese schraaptechniek die ontspannend werkt en zorgt voor een betere doorstroming van de levensenergie. Uit de traditionele schraaptherapie is een speciale effectieve gezichtsbehandeling ontwikkeld met verbluffend resultaat.

Op een zachte wijze wordt het weefsel, de meridianen en acupressuurpunten van het gezicht gemasseerd met speciale Guasha stenen. Deze Guasha behandeling is een weldaad voor het gezicht en zorgt voor complete ontspanning.

De zachte schraaptechniek met de speciale Guasha stenen die “visjes” worden genoemd, zorgt er voor dat de aanmaak van collageen in het weefsel wordt gestimuleerd. De doorbloeding en de lymfe-circulatie in het gezicht wordt geactiveerd waardoor afvalstoffen en toxines beter kunnen worden afgevoerd. Dat maakt dat u er gezonder, jonger en stralender uit komt te zien. 

Een gezichtsbehandeling d.m.v. Guasha is niet alleen voor cosmetische doeleinden inzetbaar maar ook therapeutisch. Door het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid. Hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholteontstekingen, stress en andere hoofdklachten kunnen aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen. Maar Guasha kan ook toegepast worden ter verbetering van de gezichtshuid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid.

Guashua werkt:

* Revitaliserend

* Heerlijk ontspannend

* Ontgiftend

* Doorbloeding bevorderend