Cosmetische bindweefselmassage

Cosmetische bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren en de huid te verjongen.

 

Bindweefselmassage is een populaire massagetechniek die zorgt voor een jongere en stevigere huid.

Wat is bindweefsel?
Bindweefsel in een belangrijk onderdeel van ons grootste orgaan: de huid. Het is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis. Het is de huidlaag tussen de spieren en de huid en zorgt zo voor stevigheid.

Wat gebeurt er tijdens een bindweefselmassage?
Tijdens een bindweefselmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd en de huidstofwisseling geactiveerd.  Daardoor is de huid beter in staat afvalstoffen af te voeren, wat weer resulteert in een beter opnamevermogen van de huid. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen- en elastinevezels gestimuleerd.

Waarom een bindweefselmassage ondergaan?
Naarmate de huid ouder wordt neemt de aanmaak van collageen en elastine af. De huid wordt slapper en neemt in volume af, hierdoor onstaan rimpels en plooien. Bindweefselmassage activeert het herstellend vermogen van de huid. De huid voelt gladder aan en gaat er jonger en steviger uitzien

Beauavis Carola van der Poel Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Bewustwording Welzijn Ontspanningsmassage Gezicht

De oplossing voor:

* Rimpels
* Verslapte huid
* Futloze huid
* Littekens
* Slecht doorbloede huid
* Rokershuid
* Plaatselijke vetophopingen

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat adviseer ik minimaal 6 behandelingen in kuurverband te ondergaan. De behandeling wordt 1 keer per week gegeven. Hoeveel behandelingen dit zijn is per persoon verschillend en heel erg afhankelijk van de conditie van de huid en het resultaat dat u wilt behalen.

Welk resultaat kan ik verwachten?
Na een kuur aan behandelingen zult u merken dat de huid steviger is, de huid meer straalt en rimpels minder diep zijn geworden.
De huid ziet er egaler en gezonder uit.

Is de bindweefselmassage behandeling pijnlijk?
Bindweefselmassage kan als gevoelig worden ervaren. Dit is ook afhankelijk van de conditie van de huid. Hoe meer verklevingen u heeft, hoe gevoeliger de behandeling is. Aan de andere kant zorg je ook weer voor verlichting doordat de bindweefselmassage de verklevingen oplost.

Hoe ziet de huid eruit direct na de behandeling?
Na de behandeling kan de huid roodheid vertonen en wat kwetsbaar aanvoelen. Deze roodheid ontstaat doordat de doorbloeding is gestimuleerd. Dit is tijdelijk en trekt snel weer weg.