Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage

Over Carola en haar werkervaring

Ik ben Carola van der Poel en ik ben geboren op 31 oktober 1982. Geboren en getogen in Oss (Noord-Brabant) en inminddels alweer 15 jaar geleden neergestreken in Almere waar ik in een gezellig huisje woon samen met mijn twee kinderen Luckas van 11 jaar en Britt van 8 jaar. Daarnaast heb ik een gelukkige latrelatie met mijn vriend Erik.

In 2004 heb ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste behaald bij het Gelders Opleidingsinstituut te Arnhem. Sinds 2010 ben ik zelfstandig huidspecialiste en ben ik mijn praktijk voor huidverbetering gestart in Laren. Daarvoor heb ik voor verschillende salons als schoonheidsspecialiste gewerkt. Ook heb ik Enige tijd in de vertegenwoordiging van cosmeticaproducten gezeten en promotie werk voor cosmeticamerken door het hele land gedaan.

Door middel van cursussen en ervaring heb ik mij gespecialiseerd in de werking en het effect van cosmetische ingrediënten en huidverbeterende behandelingen. Ik heb mijn specialisatie voor bindweefselmassage en lymfedrainage. Daarnaast heb ik de volgende cursussen gevolgd: Shiatsu therapie, aroma therapie, visagie (alle drie bij het Gelders Opleidingsinstituut te Arnhem), de werking van cosmetische ingrediënten (ANBOS), intuïtieve ontwikkeling en Bars Class (medium Marjolein Koopman). Inmiddels heb ik mijn Reiki 1 en 2 gehaald. Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen, daarom ben ik begin dit jaar begonnen met de opleiding holistische therapie, ik zal deze hoogstwaarschijnlijk in … afronden.

Bewustwording en Welzijn

Na mijn scheiding heb ik er bewust voor gekozen een nieuw leven op de bouwen, dat heeft geresulteerd in veel rust en positieve energie. Het heeft me doen inzien wat echt belangrijk is voor mij . Ik ben veel gaan mediteren , wat ik echt magisch vind en waar ik heel blij van word! Mijn scheiding is een grote levensles geweest maar door veel tijd en energie in mijzelf te investeren kan ik nu zeggen dat ik trots ben op waar ik nu sta en wat ik in relatief korte tijd heb mogen leren. Ik straal weer!

Dat is dan ook precies wat ik graag wil doorgeven. Het is mijn missie om mensen weer te laten stralen, zowel van binnen als van buiten! Daarom heb ik ook gekozen voor de opleiding tot holistisch therapeut, dit sluit nauw aan bij mijn visie die ik in mijn praktijk al voer en ik zie dit als een enorme aanvulling van mijn kennis.

Holistisch betekent ‘alles omvattend’, hierbij ga je uit van een fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele benadering. Ik ben van mening dat een holistishce aanpak van belang is om optimaal resultaat te bereiken. Daarom behandel ik niet allen de huid aan de buitenkant, maar kijk ik samen met de cliënt, wat nog meer nodig is om de huid ook van binnenuit weer in optimale conditie te krijgen. Veelal onstaan huidproblemen van binnenuit en zolang de oorzaak niet wordt aangepakt zal je nooit een optimaal resultaat behalen.

Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage
Carola van der Poel Beauavis Schoonheidssalon Laren Huidverbetering Reiki Bindweefselmassage

Mijn missie

Ik werk met precisie en vakmanschap en ik combineer een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden. In combinatie met mijn holistische aanpak, waarin ik mij door de jaren heen steeds meer in ben gaan verdiepen, zorgt dit voor geweldige ervaringen.

Iedereen roep altijd, dat mijn handen goud waard zijn. Een mooi compliment.
Op de een of andere manier ervaren mijn cliënten iets bijzonders als zij door mijn handen worden aangeraakt. Het brengt iets teweeg. Ik werk voornamelijk intuïtief en kijk echt naar jou als persoon.

De combinatie van huidverbetering, bewustwording en welzijn wil ik jou ook heel graag een keer laten ervaren, het is mijn missie om ook jou weer te laten stralen, van binnen en van buiten!